Hit Fit Dance på Klitgaarden


NYHED på Klitgaarden DANCE: Hit Fit Dance

Den ultimative dansetime for dig, der gerne vil danse, forbrænde og have det sjovt på samme tid.

 

Hvad er Hit Fit Dance?

Hit Fit Dance er ikke bare en almindelig forbrændingstime. Vi har taget udgangspunkt i musikken og den dansestil der var fremme på det givne tidspunkt. Vi danser bl.a. Rock'n roll til 50-ernes rockede rytmer. Twist til 60-ernes Beatles. Discotrin til Grease fra 70-erne. Pop og grandprix hits fra 80-erne og 90-erne – og selvfølgelig de lidt mere moderne hits fra 00'erne og 10-erne. Alle de største hits er med, og det er svært ikke at skråle med på sangene, der brager ud af højtalerne.

”God musik giver lyst til at danse, og det bliver man bare så glad i låget af”. En Hit Fit Dance time er for alle aldre og niveauer, da der vil være musik og trin for enhver smag. Alle danse er i et forholdsvis højt tempo, så glæd dig til en svedig og lærerig dansetime, hvor både pulsen og humøret ryger helt i top...

Det er den kendte og populære danser Marianne Eihilt, der har "opfundet" og udviklet Hit Fit Dance konceptet, og du kan se hende fortælle om det her.

Du kan også læse en artikel fra magasinet Fit Living om Hit Fit Dance konceptet her.

 

Du kan i den kommende sæson; 2016-2017 danse HIT FIT DANCE, mandag, tirsdag, onsdag og torsdag, tilmelding her.

Vil du danse Hit Fit Dance indtil sommerferien, så har vi et hold, hvor du kan danse 6 gange inden sommerferien. Du kan se en flyer her, og du kan tilmelde dig her.


  

 

 

Mariann og Michael Odgaard er instruktører på alle Hit-Fit Dance holdene.

 

 


Tilbage til hovedsiden

Tilbage til toppen af siden

 

Senest opdateret: 25. april 2017.