Hit Fit Dance på Klitgaarden


Hit Fit Dance

Den ultimative dansetime for dig, der gerne vil danse, forbrænde og have det sjovt på samme tid.

 

Hvad er Hit Fit Dance?

Hit Fit Dance er ikke bare en almindelig forbrændingstime. Vi har taget udgangspunkt i musikken og den dansestil der var fremme på det givne tidspunkt. Vi danser bl.a. Rock'n roll til 50-ernes rockede rytmer. Twist til 60-ernes Beatles. Discotrin til Grease fra 70-erne. Pop og grandprix hits fra 80-erne og 90-erne – og selvfølgelig de lidt mere moderne hits fra 00'erne og 10-erne. Alle de største hits er med, og det er svært ikke at skråle med på sangene, der brager ud af højtalerne.

”God musik giver lyst til at danse, og det bliver man bare så glad i låget af”. En Hit Fit Dance time er for alle aldre og niveauer, da der vil være musik og trin for enhver smag. Alle danse er i et forholdsvis højt tempo, så glæd dig til en svedig og lærerig dansetime, hvor både pulsen og humøret ryger helt i top...

Koreografierne er forholdsvis simple, og undervisningen er tilrettelagt således at det er muligt for hver enkelt elev at give den ekstra gas eller udføre flere detaljer af koreografien, ud fra deres egne fysiske eller tekniske evner. På denne måde bliver det både sjovt, udfordrende og hårdt for alle elever.

Der kommer nye koreografier til januar og august, så der er ikke et decideret begynderhold, så du behøver ikke at vente til sæsonstart (slut august) for at begynde på et nyt hold.

Det er den kendte og populære danser Marianne Eihilt, der sammen med danseren Mirja Kennedy har "opfundet" og udviklet Hit Fit Dance konceptet, og du kan se dem reklamere for det i disse videoer: video1, video2, video3.

Du kan også læse en artikel fra magasinet Fit Living om Hit Fit Dance konceptet her.

 

Du kan danse HIT FIT DANCE på Klitgaarden mandag, tirsdag, og torsdag, mere info og tilmelding her.

 

Sommer Hit Fit Dance 

Du kan holde din Hit Fit form vedlige lige indtil sommerferien, for vi kører normalt et program med 5 gange Sommer Hit Fit Dance, startende når den almindelige sæson er afsluttet.


  

 

 

Mariann og Michael Odgaard er instruktører på alle Hit-Fit Dance holdene.

 

 


Tilbage til hovedsiden

Tilbage til toppen af siden