KLITGAARDEN

Sofiendalsvej 77, 9200 Aalborg SV


Klitgaarden er opført i sommeren 1986 af Henny og Preben Klitgaard for private midler - som det første squaredance-center i Europa. I 1992 satte de Linedance på programmet - som det første sted i Danmark.

1. Januar 2007 overtog Mariann og Michael Odgaard Klitgaarden, der føres videre som privat ejet danseskole, helt i samme ånd som tidligere.

I dag undervises der i Linedance, Squaredance, Pardans/Moderne dans, Country og western pardans, Brudevals og Lancier, og som noget nyt i 2014; HIT FIT DANCE.

Ud over den daglige undervisning, bruges Klitgaarden bl.a. også til “polterabend-arrangementer”, kurser, brudevals lektioner og selvfølgelig til vore mange forskellige festlige aktiviteter for dansere fra Klitgaarden og andre klubber (se vores arrangementskalender for aktuelle klubarrangementer).

Klitgaarden har et 200 m2 dansegulv + scene og lydanlæg. På Klitgaarden finder du også en hyggelig pejsestue, caféområde, og butik med bl.a. dansesko til linedance, hit fit dance, latin- og standarddans.

Desuden findes der også omklædnings- og badefaciliteter.
 

 

 


Tilbage til hovedsiden

Tilbage til toppen af siden